Ursa   Cygnukset   Cygnus 2001   Cygnusforum   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

cygnusforum-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä cygnusforum-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

From: Veikko Makela (veikko.makela@ursa.fi)
Date: 20.04.2001 12.36


Hei!

Junkkarin Aarno lähetti tällaisen viestin meille järjestelijöille, ajatelin, että tämä voisi olla hyvä heittää tälle Cygnusforum- listallekin kommentoitavaksi. Eli jos jollakulla on ideoita tuon luontopolun suhteen, niin voi julkituoda tällä listalla tai mailailla suoraan Aarnolle. Osoite alla.

-VeikkoM-

-----Original Message----- From: aarno.junkkari@meckelborg.fi [mailto:aarno.junkkari@meckelborg.fi]

Olemme Kirkkonummen Komeetassa paneutuneet asiaan, josta Räyskälän yhdistysleirillä lupasin vastata: Nimittäin LUONTOPOLKU Cygnus-leirille.

Se toteutunee kohtuullisen kevyesti, koska olen jo saanut asiaan apua jäsenkunnaltamme - ideoita on jo, ja leirille tulee avukseni muitakin komeettalaisia. Ajatuksemme on rakentaa kohtuullinen ulkoilupolku, joka on kierrettävissä koko leirin ajan (lauantaihin saakka). Tehtävärasteja olisi esim. 10. Vastaukset analysoidaan sunnuntaiaamuna, oikeat vastaukset julkaistaan ja parhaat palkitaan. Tekisimme lasten ja aikuisten sarjan. Jos tällainen käy, teemme tarkemman esityksen vielä hyväksyttäväksenne.